Onze diensten

Het maakt ons niet uit hoe groot of klein het budget er is voor iedere bruid een passend idee.We hebben verschillende pakketten, maar ook maatwerk.

 

Onze diensten

  • Volledige planning en organisatie: van a tot z is alles geregeld, alle mogelijke wensen zijn door ons te realiseren. We maken het onmogelijke mogelijk met onze persoonlijke aanpak.
  • Gedeeltelijke planning en organisatie: als u aangeeft een gedeelte van de dag door ons te laten verzorgen kan dit uiteraard ook. Ook in dit pakket ontvangt u dezelfde loyaliteit en betrokkenheid van onze mensen.
  • Dag coördinatie: heeft u alleen een team van mensen nodig die uw dag soepel laat verlopen en u ontzorgt op de dag zelf, dan kunt u ook op ons rekenen!

 

Snel afvallen

Ik was al een paar jaar verloofd toen Toon mij op een avond vroeg of dat ik zijn vrouw wilde worden, je snapt het al de tranen sprongen in mijn ogen. Eindelijk ging ik dan trouwen en mocht ik ook een van die prachtige witte jurken aan het zou dus echt MIJN dag gaan worden. We hadden al een datum uitgezocht en waren al met verschillende dingen bezig geweest ook al moest ik veel dingen in mijn eentje organiseren want Toon moest vaak weg voor zijn werk niet dat ik dat erg vind hoor maar het vervelende hiervan is dat ik dan heel zenuwachtig kan worden en daardoor veel begin te eten wat met zich meebracht dat ik er gauw al een paar kilo bij had zitten. Toen ik twee weken voor mijn bruiloft mezelf in de spiegel zag staan kon ik wel janken. Ik was verscheidene kilo´s aangekomen mijn jurk paste ook niet meer en voelde me meer dan ellendig. Mijn moeder kwam op mijn kamer even kijken hoe dat alles verliep en zei toen ze me zag dat word dus snel afvallen meisje als je tenminste over twee weken in die jurk wilt. Daar was ik mezelf ook wel van bewust, maar hoe? Ik las een artikel op Stayhealthy. Klik hier voor het artikel.

Snel afvallen doe je niet zomaar dus moest ik een plan maken om het zo goed mogelijk te doen zonder dat mijn lichaam eronder zou gaan lijden en de ellende alleen maar groter zou worden. Ik heb daarom voor een gezond dieet gekozen met weinig calorieën en heb een doosje met afslankpillen besteld die mij hielpen voor een betere spijsvertering en bovendien ging ik vastberaden iedere dag naar de gym bij ons op de hoek. Mijn bruiloft kwam steeds dichterbij en op een gegeven moment moest ik dus die jurk nog een keer passen voordat ik er mee de kerk in zou gaan. Twee dagen van te voren deed ik hem nogmaals aan en paste me fantastisch, snel afvallen is dus wel degelijk mogelijk als je het maar met de juiste hulpmiddelen doet. Ik heb een geweldige dag gehad en was de gelukkigste vrouw ter wereld, de jurk stond me prachtig en op de foto´s zie ik er ook geweldig uit. Snel afvallen betekent dus niet jezelf naar de knoppen te helpen.