Kleding

Ga 6 maanden voor het huwelijk op zoek naar de perfecte bruidsjurk, schoenen en accessoires. Waarom zo vroeg zou u misschien denken? De jurk is wellicht het belangrijkste op deze dag. Stress over een jurk is onnodig als je wat eerder je zoektocht start naar de droomjurk. Daarnaast kan het zo zijn dat deze nog vermaakt moet worden. Geef jezelf de ruimte om dit ontspannen in te plannen.

4 maanden voor het huwelijk kan je een begin maken voor het aanschaffen van de kleding voor de bruidegom en bruidskinderen. Voor de bruidegom is het vaak wat makkelijker dan voor de kinderen. Onze ervaring met de webshop Amazigkids is buitengewoon goed.

Zij hebben de leukste kinderkleding voor bruiloften. Van schattige gilets voor jongens als mini bruidsjurkjes voor meisjes. Het is ook wel heel fijn dat alles wordt bezorgt en je ook kan terugsturen als het toch niet helemaal past. Ze zijn heel flexibel hebben een hele goede service en hebben de leukste kindermode.

Vingino

Ook als je gewoon een keertje lekker wil shoppen voor de kids, kun je je hart lekker ophalen bij Amazings Kids. Ze hebben diverse bijzondere merken aangesloten zoals: Name it, Ninni vi en Vingino. Voor Vingino hebben ze regelmatig collecties die de sale ingaan en dan kun je goed beslagen ten ijs komen. Want in de Vingino sale heb je voor een zacht prijsje de heerlijkste items, maar hou dan wel rekening met het seizoen en de maten die dan gelden voor jouw kind.