Gastenboek

Vaak heeft de bruid al een globaal beeld bij deze dag waarvan ze als klein meisje al droomde. Houdt dit beeld vast, want vaak is dat een prima uitgangspunt.

Weddingsbylily heeft genoeg ervaring om te weten dat die droom de basis is van de mooiste dag van uw leven. En wij doen er alles aan deze droom te realiseren.

Onderstaand vindt u een aantal referenties van bruiden die hebben besloten via ons hun dag vorm te geven:


 

Annabel getrouwd op 16-08-2015

Wij hebben, eerlijk waar, helemaal nergens op gelet tijdens onze trouwdag. Wij waren bevangen door het moment en hebben enkel en alleen genoten van onze bruiloft. Alles was tot in de puntjes geregeld.

 

Marlies getrouwd op 05-07-2016

We waren allebei zo nerveus dat we blij waren dat Lily er was! Lily en haar team hebben van onze bruiloft een onvergetelijke dag gemaakt.

 

Jolijn getrouwd op 06-09-2016

We hadden best wel een hoop wensen die we zelf moeilijk te combineren vonden met elkaar. Uiteindelijk zijn we er samen met Lily uitgekomen en de dag van ons leven beleeft. Ook de gasten waren overdonderd door de professionaliteit en betrokkenheid van onze gastvrouw.

 

Pommeline getrouwd op 17-01-2017

Wat een geweldige dag was onze bruiloft! Wat hebben we genoten van alle aandacht. Het feest was buitengewoon goed geregeld! allemaal dankzij Lily.

 

Wendy getrouwd op 24-08-2016

We hadden die ochtend nog ruzie met elkaar en hebben flink staan bekvechten. Achteraf waarschijnlijk van de spanning. Had er gewoon buikpijn van. Maar lily en haar team hebben ons gerust gesteld en nadat we koffie kregen en het draaiboek nog eens samen hebben doorlopen verliep de hele dag perfect en kunnen wij alsnog terugkijken op een heerlijke bruiloft.

 

Paul getrouwd op 03-03-2017

Wij zijn natuurlijk echt nog maar net getrouwd en eigenlijk nog helemaal in de wolken! Van tevoren had ik de impact van deze dag echt onderschat. Ik blijf natuurlijk een man en gaf er eigenlijk niet om. Nu ben ik met een stresskipje getrouwd en ik ben blij dat we de hele organisatie uit handen hebben gegeven, want zonder Lily had het nooit zo fantastisch geweest!

 

Geertje getrouwd op 16-03-2017

Wij zijn al 40 jaar samen en zijn al eerder getrouwd, maar wilden onze geloften nog een keer doen. Het was een hele bijzondere dag en er is ook zeker een traantje gelaten. Nerveus was ik natuurlijk niet meer, ik kan oprecht zeggen dat deze keer vele malen beter was dan de vorige keer, omdat we nu Lily en haar team aan het werk hadden gezet. Chapeau! wat een heerlijkheid als je zelf niet altijd en overal achteraan hoeft te zitten. Ik zou een ieder dit bureau aanbevelen om je hele dag te laten regelen. Je trouwt tenslotte maar 1 (of 2) keer!

 

Pierre getrouwd op 20-12-2016

Drie keer is scheepsrecht zeggen ze toch? Nou ik hoop dat deze vrouw bij me blijft! Aan Lily zal het niet liggen. Wat een dag zeg! Volledig in de watten gelegd, met alleen maar mensen om ons heen die van ons houden.