Planning

De meeste bruiden starten zo’n 12 tot 6 maanden voor het huwelijk. Wat moet er dan allemaal geregeld worden? In eerste instantie hebben we natuurlijk de trouwdatum nodig. Ook kun je alvast gaan nadenken over het budget en deze niet te vergeten overleggen met de toekomstige bruidegom. Vervolgens is het handig om een locatie te bepalen, waar voelt u zich lekker, wat spreekt u aan? Wij kunnen hierbij ook van dienst zijn en een aantal opties aandragen.

Ook muziek is onmisbaar bij een goede bruiloft, bedenk wat het genre is wat u graag wilt horen op de dag zelf. Daarnaast moet de dag uiteraard worden vastgelegd door een professionele fotograaf. Heeft u zelf een fotograaf of heeft u liever dat wij deze voor u inregelen? Ook het vervoer is natuurlijk bespreekbaar. Er zijn bruiden en bruidegommen die speciale wensen hebben als het gaat om auto’s.

Weet u al hoeveel gasten er komen? Maak alvast een voorlopige gastenlijst waarin u kunt schrappen en toevoegen, zo heeft u een beeld van het aantal te verwachten gasten. De ceremoniemeester kunnen wij uiteraard ook regelen. De getuigen voor deze dag zijn meestal zo geregeld, dat kunt u zelf doen en dat is ook leuk om te vragen.

Het is een hele eer om gevraagd te worden uiteraard. Een huwelijksverzekering is nog vrij onbekend, maar niet onverstandig om daar eens wat meer informatie over te ontvangen.