De laadste loodjes

In de laatste 3 maanden voor de bruiloft bestelt u de huwelijksbedankjes en stelt u het diner samen. Wat wil je je gasten voorzetten? Dat kan zijn van een heel diner tot aan kleine tapas. In de laatste 2 maanden moet het gebak zijn besteld. Hoe wilt u dat de bruidstaart eruit komt te zien. En u kunt naar de kapper voor een proefkapsel. Ook heel belangrijk om stressvrij te zijn op de mooie dag zelf. Daarnaast is een bezoek aan de visagist voor een proefmake-up van dezelfde waarde als het kapsel.  

We zijn er bijna! 6 weken voor het huwelijk moet het bruidsboeket zijn besteld en de tafelschikking gemaakt. U wilt ook niet dat de ruziënde neef naast de onverbiddelijke tante komt te zitten. 4 weken voor de grote dag geeft u een kopie van het draaiboek aan de ceremoniemeester.

Ook leuk voor later is een gastenboek waar de gasten hun reacties in kunnen schrijven. We hebben gemerkt dat dit van heel veel waarde is na de mooiste dag van uw leven. En last but not least: pas je bruidsjurk nog eens! Het zal je gebeuren dat je op de dag zelf of te veel bent afgevallen of te veel bent aangekomen!

Het kan ook goed zijn dat u net als de meeste bruiden een paar kilo’s aan gewicht wilt verliezen om te kunnen stralen op uw bruiloft. Mocht u een steuntje in de rug nodig hebben dan kan Stayhealthy u misschien wel helpen. Zij hebben producten die een aanvulling zijn op het natuurlijke afval proces en wellicht kunt u deze inzetten om op de bruiloft net even wat zelfverzekerder en gelukkiger uw gelofte af te geven.