iPhone 8 repareren

Wanneer ik bezig ben met het organiseren van een bruiloft maak ik vooraf veel foto´s van de locatie waar de bruiloft gehouden zal worden. Zo kan ik dan alles eerst goed bestuderen om daarna een fantastisch ontwerp voor de bruiloft te ontwikkelen. Hiervoor maak ik gebruik van de populaire iPhone 8. Ten eerste omdat ze gemakkelijk overal mee naar toe te nemen zijn en ten tweede omdat ze over een geweldige camera beschikken waarmee foto´s schieten een echt plezier kan worden genoemd.

Ik ben dus eigenlijk altijd onderweg met m´n iPhone en kan hem dan ook echt niet missen voor m´n werk. Voorheen had ik een iPhone 6s waar ik trouwens ook heel erg tevreden over was maar die was gewoon helemaal op, daar kwam ik achter toen ik bij GSM Paradise langs ging om de telefoon te laten repareren en ze mij vertelde dat er niets meer aan te doen was. Gelukkig hoefde ik daar dan ook niets voor te betalen want bij dit bedrijf hebben ze een “no cure no pay” service. Vandaar dus dat ik nu een iPhone 8 heb die overigens ook al een keertje gerepareerd moest worden. Zelf een iPhone 8 repareren is nogal geriskeerd en breng hem dan ook liever even naar de specialisten van GSM Paradise waar je de telefoon in een mum van tijd weer in orden is. Mijn scherm was gebroken omdat ik er per ongeluk op was gaan zitten vandaar dat ik dus een iPhone reparatie nodig had. Verder ben ik heel tevreden met werelds meest populaire smartphone en ik zou dan ook echt geen andere willen voor mijn werk.

Nadat ik dan het ontwerp voor de bruiloft heb gedaan komt de opzet hiervan en als die eenmaal klaar is dan maak ik weer opnieuw foto´s van zodat het bruidspaar er later met plezier op terug kan kijken.